Evenimente asbl Hermes.ro

Spatiul potrivit pentru noi discutii si sfaturi pe teme ca : spiritualitate, arta cultura sau religie

Evenimente asbl Hermes.ro

Mesajde ancuta » Lun Ian 04, 2010 10:21 pm

Buna seara si La multi ani,
Am auzit de piesa de teatru pe care ati jucato. A fost cumva filmata? Nu am putut fi prezenta in seara prezentari si as dori tare mult sa o pot vedea. Se poate gasi pe internet ? youtube, dailymotion, ...?
ancuta

Re: Evenimente asbl Hermes.ro

Mesajde dida » Lun Ian 18, 2010 5:13 pm

eu am auzit ca va mai fi programata luna asta. Este-adevarat? Si eu as vrea s-o vad. Am vazut fotografiile in ziar.
dida

Mesajde zorzonel » Lun Ian 18, 2010 5:27 pm

eu am vazut piesa. mi-a placut. as mai vedeao o data. mai o dati?
zorzonel

Mesajde cezar » Mar Ian 19, 2010 1:25 pm

Piesa cu "ART.214" de IL Caragiale se va mai prezenta pentru cei care nu au reusit sa o vada. Incercam sa gasim o sala si în alta localitate, pentru a ne apropia de cei care nu pot ajunge la Bruxelles.
Multumim pentru aprecieri, le vom transmite trupei de teatru. Puteti gasi pe site si alte fotografii, dar va asteptam sa o vedeti pe scena.
cezar
Administratorul site-ului

Mesajde mark » Sâm Apr 10, 2010 4:52 pm

am fost vineri pe 9 aprilie si am vazut spectacolul cu piesa de teatru si Marius Dragomir; a fost superb, multumim.
mark

Mesajde dida » Mie Mai 12, 2010 10:29 am

asteptam urmatoarele axctivtati, spectacole, seri de dans. Va felicit pentru ceea ce faceti!
dida

Înapoi la Despre suflet, cultura, religie si arta